Erhvervslivet mødtes til Netvek 

Gik du glip af mødet, har vi samlet det bedste til dig her.

Hvilke konsekvenser har den geopolitiske situation for danske virksomheder?

01-05-2023

Det var ét blandt mange vigtige spørgsmål, som Peter Viggo Jakobsen, lektor ved Institut for Strategi og Krigsstudier på Forsvarsakademiet, besvarede, da vi for nylig samlede erhvervslivet til en ny omgang velbesøgt Netverk.

Med fokus på Ruslands krig i Ukraine og de øvrige ulmende globale konflikter belyste Peter Viggo Jakobsen med sine skarpe analyser, hvad der har og kan få betydning for danske virksomheder i måden vi handler og agerer på – både nationalt og globalt. Peter Viggo Jakobsen gav desuden et bredere udsyn og perspektiv på hele den globale geopolitiske situation og de mulige konsekvenser for Europa og resten af verden.  

Da verdenssituationen var vendt, sørgede komiker Mark le Févre med sine velsmurte jokes tilsat selvironi for at lette stemningen, inden vi vanen tro sluttede med tapas og netværk.

Tak til begge for - på hver jeres måde - at medvirke til et mindeværdigt Netverk. Og ikke mindst tak til alle vores gæster for at lægge vejen forbi Agerskellet, for at stille relevante spørgsmål og for at grine med.

Vi ses igen til endnu en omgang Verdo Netverk til efteråret. Fredag den 10. november for at være helt præcis - så sæt allerede nu et kryds i kalenderen. 

Se hele indlægget med Peter Viggo Jakobsen

Se eller genoplev hele det berigende indlæg af Peter Viggo Jakobsen 

NB: indlægget varer 59 minutter. 

Se vores stemningsfilm fra dagen 

Vi har sammensat en lille stemningsfilm fra Netverk, så du kan få en god fornemmelse af dagen, hvor Peter Viggo Jakobsen og Mark le Févre gæstede Verdo i Randers.

 

Se filmen og mærk stemningen. 

Netverk i billeder

Lad os fortsætte dialogen

Jakob Flyvbjerg Christensen

CEO

Seneste nyheder hos Verdo-koncernen

Hold dig opdateret

Følg os på LinkedIn, så kan du følge med i de nyeste tendenser inden for udvikling af blandt andet teknisk infrastruktur .