Netverk 2021

Gik du glip af mødet, har vi samlet det bedste til dig her

En helt elektrisk eftermiddag i Randers

Stemningen var god og drøftelserne mange, da Verdo inviterede erhvervslivet indenfor til netværksmøde om fremtidens transport. Gik du glip af mødet, har vi samlet det bedste til dig her.

05-01-2022

Fremtidens transport er elektrisk. Men hvordan kommer vi som erhvervsliv bedst muligt med på rejsen?

Det store og vigtige spørgsmål har vi taget fat på, så vi sammen kan finde løsninger og være et grønt skridt foran.

Til netværksmødet havde Verdo derfor både inviteret erhvervslivet som gæster og deltagere i debatten med vores ekspertpanel, som engageret belyste temaet fra forskellige vinkler i forhold til fremtidens el- og ladeinfrastruktur og udskiftning af bilflåden, både hvad angår personbiler og erhvervstransport.

Paneldeltagerne var Søren Jakobsen, chefkonsulent i Dansk Elbil Alliance (Dansk eMobilitet), Simon Justesen, produktchef for EV/PHEV hos Ejner Hessel, Torben Skovsgaard, direktør i Herning Blue Fox og Torsten R. Hermansen, forretningsudviklingsdirektør hos Danske Fragtmænd A/S.

Dagens moderator var Steffen Max Høgh, som sikrede både fokus i debatten og god underholdning. Steffen Max Høgh er til daglig Sustainability Director i HOLMRIS B8 og derudover vært på podcasten Bæredygtig Business.

 

 

Klip med moderator Steffen Max Høgh

I klippet fortæller moderator Steffen Max Høgh om netop styrken ved netværk i forhold til at løse de store, globale udfordringer.

Steffen Max Høgh er til daglig CSR-direktør i HOLMRIS B8.

Det går ikke så stærkt med den tunge transport, men jeg tænker, at vi på sigt kommer til at se en hockeystavseffekt. Lige pludselig går det rigtig stærkt. Torsten Richard Hermansen, forretningsudviklingsdirektør i Danske Fragtmænd A/S og paneldeltager i Netverk 2021

Klip med Søren Jakobsen, Dansk Elbil Alliance (Dansk e-Mobilitet).

Chefkonsulent Søren Jakobsen er optimistisk om fremtiden, men han ser også udfordringer forude i den store omstilling til el.

Som sportsklub har vi en forpligtelse til at bidrage til den grønne omstilling, og så giver det os en masse synergier, at vi kan tilbyde vores gæster opladning, når de kommer til vores p-plads. Torben Skovsgaard, direktør i Herning Blue Fox og paneldeltager i Netverk 2021

Klip med Simon Justesen, Ejner Hessel

Simon Justesen, produktchef hos Ejner Hessel, giver som bilforhandler sit syn på udviklingen af el- og hybridbiler på markedet.

Netverk 2021 i billeder

Kunderne kommer med helt andre forudsætninger for at købe biler i dag. De er meget mere vidende, så udviklingen kommer til at gå stærkt. Det er en meget spændende fremtid, vi kigger ind i. Simon Justesen, produktchef hos Ejner Hessel og paneldeltager i Netverk 2021

Se Netværk 2021 i sin fulde længde (svingende lydkvalitet)

Se Netverk 2021

Se klip med Torsten Hermansen, Danske Fragtmænd

Gå til filmen

Se klip med Torben Skovsgaard, Herning Blue Fox

Gå til filmen

Lad os fortsætte dialogen

Jakob Flyvbjerg Christensen

CEO

Seneste nyheder hos Verdo-koncernen

Hold dig opdateret

Følg os på LinkedIn, så kan du følge med i de nyeste tendenser inden for udvikling af blandt andet teknisk infrastruktur .