Få et gavekort på 400 kr.

Hej, jeg hedder Christel, og jeg arbejder i kundeservice.

 

Hvis du skifter til vores grønne strøm inden udgangen af januar 2022, sender jeg et gavekort til dig, som du kan anvende i butikkerne i Herning Cityforening (værdi kr. 400,-).

 

Og det er nemt og enkelt at skifte til os. Vi klarer alt det praktiske. 

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen som kunde.

Når du indgår en aftale om levering af el med Verdo, modtager du et gavekort til Herning Cityforening. Her kan du læse mere om betingelserne for modtagelse af gavekortet.

 • Gavekortet kan kun udleveres én gang pr. leveringsadresse.
 • Gavekortet udstedes kun til kunder, der ikke allerede har en aktiv el-aftale med Verdo på leveringsadressen.
 • Verdo er ikke part i forholdet mellem dig og Herning Cityforening, samt deres medlemmer. Ved tvister mellem dig og Herning Cityforening og medlemsvirksomhederne, er det et anliggende mellem medlemsvirksomhederne, Herning Cityforening og dig. Du kan derfor ikke rette krav mod Verdo i forbindelse med anvendelsen af gavekortet.
 • Benytter du dig af din 14 dages fortrydelsesret jfr. Leveringsbetingelserne, som du finder sammen med din el-aftale, eller opsiger du din aftale i bindingsperioden, eller det viser sig, at Verdo ikke kan levere strøm på leveringsadressen, bortfalder din ret til gavekortet, og vi vil sende en opkrævning til dig på gavekortets værdi på 400 kr.

Skift til grøn strøm fra Verdo

 1. Få et gavekort på 400 kr.
 2. Gratis el-abonnement i 6 måneder
 3. Kun én regning hvis du både får el og varme
 4. Det er nemt - vi klarer det praktiske for dig
 5. Ring 7010 0230 eller bestil herunder

Vi støtter lokalt

Vores sponsorater afspejler vores værdier og vores ansvar i det lokalsamfund, vi hører til.

Eniig Varme blev i 2019 en del af Verdo. Herfra har vi stærke, lokale rødder, og vi støtter sporten i Herning, mest markant ved sponsorater af HC Midtjylland, Herning FH og Herning Blue Fox.

Vi er stolte af at sponsorere aktiviteter, der skaber sammenhold og giver byen energi.

Læs mere om vores lokale samfundsindsats

Vi shopper og spiser lokalt

Byens handelsliv er en stor del af den puls og energi, vi alle møder.

Derfor får du også et gavekort til de lokale spisesteder og butikker i Herning Cityforening, når du vælger grøn strøm hos os.

Vi er stolte af at være en lokal spiller.

Se, hvor du kan bruge dit gavekort

En ekstra grøn fordel til alle nye kunder


Når du vælger strøm fra Verdo, er du med til at plante træer i danske folkeskove. 

Hurtigt og overskueligt overblik

I appen, Mit Verdo, kan du holde et vågent øje med dit forbrug af både el og varme. Du kan zoome ind time for time og sammenligne med andre husstande af samme størrelse.

Du får desuden et overblik over dine regninger, og du kan nemt opdatere dine kontaktoplysninger.

Vidste du dette om el?

 • Hvad er gennemsnitsforbruget af strøm pr. person?        

  En gennemsnitsdansker bruger mellem 1.000 og 2.500 kWh strøm om året, hvilket i gennemsnit vil sige 1.600 kWh strøm om året. Så de fleste af os kan godt skære ned for elforbruget, uden at det går ud over vores komfort og levestandard.
  Det handler om at tænke over elforbruget og lave smarte løsninger og tiltag, der på en let måde hjælper dig til at begrænse dit forbrug. Se vores tips og tricks til en hverdag med grønnere el her.

 • Kan der komme grøn strøm ud af min stikkontakt?        

  Den strøm, der kommer ud af din stikkontakt, er ikke grøn. I Danmark har vi nemlig et åbent el-net, som el-producenterne sender deres strøm til. Det betyder, at al strøm, både grøn og mindre grøn, bliver blandet sammen i el-nettet. Også udenlandske el-producenter kan sende deres strøm ind i danske kabler – og vice versa.
  Grøn strøm kan derfor ikke spores fysisk ned på elektroner, men takket være et unikt sporingssystem kan vi holde regnskab. Når en dansk el-producent producerer 1 kWh ved for eksempel vindmølleenergi, så sætter han eller hun et oprindelsesbevis ind i en såkaldt GoO-bank (Guarantee of Origin) hos Energinet, som dokumenterer, at den specifikke ene time energi stammer fra en vedvarende energikilde. Når en virksomhed køber grøn strøm, annullerer Energinet oprindelsesbeviser svarende til virksomhedens elforbrug.

  Hvis du som forbruger ønsker at købe grøn strøm, så foregår det ved, at du vælger et bladmærket el-produkt, der garanterer dig, at producenten bag produktet får sin strøm fra vedvarende energikilder. Dermed er du med til at sende et signal om, at du støtter udviklingen af grøn energi.

 • Hvad er bladordningen?        

  Bladordningen henviser til en 1- og 2-bladsordning som Forbrugerombudsmanden har lanceret. Det er retningslinjer, der skal gøre det lettere for dig som forbruger at vælge strøm, der kommer fra vedvarende energikilder.
  1 blad er den næstbedste kategori, hvor den indkøbte el udelukkende stammer fra vedvarende energikilder.
  2 blade er den bedste kategori. Her skal el-leverandøren, udover at følge ovenstående, lave klimatiltag, der yderligere reducerer udledningen af CO2 svarende til som minimum den mængde strøm, som kunden forventes at bruge.

Fik du ikke svar?

Ring 7010 0230

Åbningstider
Mandag - torsdag 8:00 - 16:00
Fredag 8:00 - 15:30

Du kan også skrive til os på kunde@verdo.com
eller via Facebook messenger.

 • Find os på sociale medier: