Elbil og plugin hybrid lade abonnementer

  1. Vælg elbil eller plugin hybrid opladning abonnement efter dit kørselsbehov.
  2. Du kan frit skifte abonnement fra måned til måned, hvis behovet ændrer sig.
  3. Du får hver måned en godtgørelse på 2,10 kr. pr. kWh, du bruger på ladeboksen.
  4.    

I abonnementet får du:

  • Autoriseret installation af ladestander [type 2] med en ladeeffekt på 11 kW. Ladestanderen kan bruges til alle elbiler og plugin hybrider.
  • Nem afregning – Hver måned får du en godtgørelse på 2,10 kr. pr. kWh brugt på ladestanderen.
  • Fri adgang til at skifte mellem abonnementer fra måned til måned uden ekstra omkostninger, hvis dit kørselsbehov ændrer sig.


*Mindstepris - inkl. Moms, installation af ladestander og gebyr, ekskl. nedtagning(2.495 kr. inkl. moms) ved evt. opsigelse.

OBS! Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din ordre.Se regnestykkerne bag abonnementerne

Hvordan er vi nået frem til de forskellige kWh og priser? Du kan her se regnestykkerne og eksempler på den reelle udgift pr. måned efter refusion og godtgørelse for lade abonnementerne.

Hvorfor skal jeg have en ladestander hjemme?

Få elafgiften retur. De kWh du bruger på at oplade din elbil eller plugin hybrid, kan du få en godtgørelse for, når opladningen sker på en ladestander, der er registret hos en ladestander-operatør.

Sikker opladning. Undgå opladning med det såkaldte mormorkabel, det skal ses som et reservehjul, som ikke er beregnet til hurtig og effektiv opladning.

Du skal ikke bekymre dig om at finde en offentlig og ledig ladestation, når du skal oplade. 

Nem og billig opladning. Parkér blot ved din ladestander hjemme og tilslut elbilen, så er du klar til næste morgen. Oplader du elbilen om natten, kan du drage fordel af lave elpriser, hvis det indgår i dit el-abonnement.

Smart og miljøvenlig ladestander


Med dit Charge-abonnement følger den kompakte og stilfulde Easee Home-ladestander. Den er kompatibel med alle el- og hybridbiler og vejer kun 1,5 kg.

Tilmed indeholder standeren 70 % mindre kobber og plast end lignende produkter. Hver eneste produceret ladestander sparer dermed miljøet for 4 kg kobber og plast.


Specifikationer Bestil Charge nu

Så nemt foregår installationen

Når du bestiller installation af en Charge-ladestander, får du besøg af en af vores montører. Du vælger selv dét sted, ladestanderen skal monteres. Montøren trækker et kabel på op til 10 meter fra din eksisterende eltavle langs gulv eller væg – medmindre I på forhånd har aftalt andet.

Vi leverer en færdigmonteret tavle, som vi installerer ved siden af din nuværende el-tavle. Montøren installerer kablet i ladestanderen, tester at ladestanderen fungerer, og sikrer at alle forbindelser er tilsluttet korrekt. Nu er du klar til at oplade din elbil.   

Læs mere om installation af ladestander

Har du spørgsmål eller er du klar til at bestille?


Hvad enten du har spørgsmål til Charge og har brug for yderligere information, eller du allerede nu er klar til at bestille
- så er vores kundeservice klar til at hjælpe dig. Giv os et kald på 7010 0230 mandag til torsdag fra 8.00-16.00
og fredage fra 8.00-15.30. Du kan også sende os en mail på charge@verdo.com.