Værd at vide om Charge

Få svar på dine spørgsmål

Som ejer af en elbil - eller måske du overvejer at blive det - har du sikkert en masse spørgsmål om din nye ladestander, Charge-abonnementet, og hvordan det hele fungerer. Her på siden har vi samlet de oftest stillede spørgsmål og svaret på dem. Finder du ikke svar på netop dit spørgsmål, står vores kundeservice klar til at hjælpe dig på 7010 0230 eller kunde@verdo.com

Når du lader din elbil eller plugin hybrid fra en Charge ladestander, får du hver måned automatisk tilbagebetaling. Den tilbagebetaling består af to dele:

  1. Elafgift: når du tegner abonnement med en ladestander-operatør, får du automatisk elafgiften refunderet
  2. Tilbagebetalingssats: satsen fastsætter Charge og den følger udviklingen på elmarkedet.

For at motivere danskerne til at investere i elbiler, har politikerne besluttet, at du kan få refunderet elafgiften på dine opladninger. Indtil videre gælder det til og med udgangen af 2021.

Det gør du hver måned, bagudrettet, på din regning for dit Charge-abonnement. Verdo Charge fjernaflæser strømforbruget direkte fra din ladestander og overfører automatisk tilbagebetalingen til din konto-hver måned.

Får du Klima-el fra Verdo, modtager du hver måned én samlet regning for både dit Charge-abonnement og strømforbrug i hjemmet. Som de eneste på markedet refunderer vi den mængde strøm, du har brugt til opladning af din elbil, inden du modtager regningen, så du slipper for at betale for din strøm to gange.

Det kan du på Mit Verdo på verdo.dk og på din oversigt over Betalingsservice, du modtager fra din bank.

Du modtager et link til at tilmelde dig til betalingsservice med din velkomstmail som indeholder kontraktnummer som du skal bruge for tilmeldingen. Du kan også gør det ved at kontakte os eller via Tilmeld betalingsservice 

Det er Sikkerhedsstyrelsen, der stiller krav om, at ladestanderen skal installeres af en autoriseret installatør. På den måde er du også helt sikker på, at alt sker efter bogen - det gælder trods alt din sikkerhed.  

Ja, men hver bil skal oplade via sin egen ladestander. Du kan købe op til to ekstra ladestandere, som kan monteres på samme installation i din eltavle. Når det er gjort, finder ladestanderne selv ud af at lastbalancere mellem de tilsluttede elbiler. Du har samme ampere til rådighed, uanset om du oplader én, to eller tre biler på samme tid, da de deles om samme strømstyrke.

Ja, i realiteten kan du godt, men hverken Sikkerhedsstyrelsen eller Verdo anbefaler det. Almindelige stikkontakter i husholdningen er nemlig ikke dimensioneret til opladning af elektriske køretøjer.

Ja - uden problemer. Når vi installerer din ladestander, tager vi højde for dine eksisterende el-installationer. Og vi sørger naturligvis for, at ladestanderen installeres adskilt fra boligens el-installationer, så de ikke påvirker hinanden.

Ja, selvfølgelig. Du skal vælge Charge 40.000, og så afregner vi de ekstra kilometer til 1,75 kr. pr. kWh.

Du kan deaktivere den via din konto hos Plugsurfing - enten via appen på din mobiltelefon eller på plugsurfing.com. Det er også her, du bestiller en ny ladebrik. 

Ja, men du må ikke selv flytte den. Kontakt Verdo's kundeservice for at aftale et tidspunkt, hvor vores montør flytter standeren og installerer den på din nye adresse. Det koster 5.995,- at få din ladestander flyttet.

Abonnementsaftalen er uopsigelig i 5 måneder efter indgåelse. Herefter kan du opsige Abonnementsaftalen med 1 måneds varsel til udløb af en kalendermåned. Abonnementsaftalen har således en bindingsperiode på 6 måneder. Opsigelse eller ændring af Abonnementsaftalen skal ske til kunde@verdo.com eller kontakt vores kundeservice på 7010 0230

Nej, ladestanderen er Verdo’s. Så opsiger du dit Charge-abonnement, tager vi ladestanderen ned. Nedtagning koster 2.495,-.

Det er vi kede af at høre.
Du skal sende en mail til kunde@verdo.com. Oplys dit kundenummer og fortæl os, hvad vi kan gøre bedre.

Ja, der er ingen omkostninger forbundet med at skifte, men der er en bindingsperiode på 3 måneder på det enkelte abonnementet.

Spørgsmål eller klar til at bestille?


Hvad enten du har spørgsmål til Charge og har brug for yderligere information, eller du allerede nu er klar til at bestille
- så er vores kundeservice klar til at hjælpe dig. Giv os et kald på 7010 0230 mandag til torsdag fra 8.00-16.00
og fredage fra 8.00-15.30. Du kan også sende os en mail på kunde@verdo.com, vi svarer tilbage inden for 2 hverdage.