Det skal være let at eje en elbil

Med lidt planlægning er det let at have en elbil

Da Ole Fahlberg skulle have ny bil, faldt valget på en elbil, og det er et valg, han er glad for.

Tager det ikke lang tid at oplade en elbil helt?
Er det ikke besværligt at finde en ladestander, når man er på farten?

Det er nogle af de spørgsmål, man ofte bliver mødt med, når man ejer en elbil. For selvom man gerne vil tænke grønt og gå væk fra fossile brændsler, så er en bil også et transportmiddel, der skal transportere én fra A til B uden for store problemer.
Selv om det kræver lidt planlægning at have elbil, så har Ole Fahlberg ikke fortrudt sin beslutning om at skifte benzin bilen ud.

Miljøvenligt og billigt

Ole Fahlberg har været glad for samarbejdet med Charge og fortæller, at bestillingen via hjemmesiden gik let og hurtigt. Selve ladestanderen, synes han, er pæn i et elegant design, og den blev installeret uden problemer.

Installatørerne kom på aftalt tidspunkt og var hurtige og effektive. Det var en fornøjelse at komme hjem og se, at de havde ryddet så pænt op. De havde ovenikøbet støvsuget.” Ole Fahlberg

Sikker og effektiv opladning

Med en ladestander hjemme i privaten kan en el-bil lades helt op i løbet af natten, hvor strømmen også ofte er billigere, og er klar til dagen med en ”fuld tank”. En ladestander på eksempelvis en tankstation klarer sagen lidt hurtigere og kan lade bilen op i løbet af cirka 20 minutter.
Det er også muligt at lade med et normalt kabel, kaldet et mormorkabel, men den løsning er langsommere, mindre sikker og mindre effektiv. En ladestander registrerer ydermere ens forbrug, hvor man får en del refunderet efterfølgende, da der er et grønt tilskud fra staten. Udover at en el-bil i sig selv er miljøvenlig, kan man køre endnu grønnere ved at købe grøn strøm.

”Vi synes, det er let at have elbil, og når man tænker på, at det både er godt for miljøet, samtidig med at man sparer penge, så er vi virkelig glade for vores beslutning.”

Ole Fahlberg fortæller, at der er mange penge at spare på at have en elbil. Han og familien var en tur i Berlin i sommer, og hele turen kostede dem i omegnen af 400 kr. i el, inklusiv hvad det kostede dem at køre rundt i selve Berlin.

Så længe man bare lige planlægger lidt, er det overhovedet ikke svært at have en elbil. Hvis man har et benzinkort til en bestemt tank, så kører man jo også efter den tank.”  Ole Fahlberg, ejer af elbil.

Om Charge

  • Med Charge kan du vælge mellem 8 forskellige lade abonnementer til elbiler og plugin hybrider, så det passer til dit kørselsbehov. Priserne på installation af ladestander og abonnementet på Charge er blandt de billigste på markedet.

  • Charge ladestanderen kommer i et enkelt og elegant design, der passer til de flestes smag. Vi sætter den op for dig og sørger for at rydde godt op efter os. Med den smarte medfølgende app kan man tidstyre opladningen og overvåge sit forbrug.

  • Hver måned får du en godtgørelse på 2,10 kr. pr. kWh brugt på ladestanderen. Det sker helt automatisk og modregnes i dit abonnement på ladestanderen.

Fordele ved ladestander hjemme:

  • Hurtig og sikker opladning
  • Start hver dag med en fuld tank
  • Refusion af elafgift og tilbagebetaling
  • App til let og smart opladning
  • Charge sørger for installation og at ladestanderen kører

 

 

Skal du også have en ladestander hjemme?


Selv om det kræver lidt planlægning at have elbil, så har Ole Fahlberg ikke fortrudt sin beslutning
om at skifte benzin bilen ud med en elbil.Med en ladestander hjemme i privaten kan en elbil lades helt op i løbet af natten,
hvor strømmen også ofte er billigere, og er klar til dagen med en ”fuld tank”.