Charge fra Verdo

  • Markedets billigste installation
  • Intelligent ladestander 
  • Adgang til 130.000 ladepunkter i Europa
  • Automatisk godtgørelse hver måned

Charge ladestander abonnement
til ethvert kørselsbehov

Vælg mellem 8 forskellige ladestander abonnementer alt efter, hvor mange km du kører om året. Lige fra Charge 5 (5.000 kilometer) som er til dig, der kører få kilometer eller har plugin hybrid, til Charge 40 (40.000 Kilometer) som er til dig, der kører mange kilometer eller har mere end én elbil.
Når du har et ladestander abonnement får du hver måned godtgjort et beløb for de kWh du bruger på ladestanderen. Tilbagebetalingen består af to dele – elafgift, som du får refunderet og en tilbagebetaling fra charge.

Så let er det

Bestil det abonnement, som passer til dit kørselsbehov
Vi ringer og aftaler , hvor, hvornår og hvordan
Vi installerer – og du er køreklar

De mange fordele ved Charge

Overskuelige abonnementer

Med Charge kan du vælge mellem 8 abonnementer – Charge 5 til Charge 40. Du har den fleksibilitet, at du skifte mellem abonnementer, hvis dit kørselsbehov ændrer sig, uden ekstra omkostninger.

Attraktiv pris

Priserne på installation af ladestander og abonnementet på Charge er blandt de billigste på markedet. Og så har vi skrællet det trælse opstartsgebyr væk.

Intelligent og robust ladestander

Med dit Charge-abonnement installerer vi den intelligente Easee Home-ladestander, som du kan styre på telefonen. Den stilfulde stander er desuden designet til at tåle det skandinaviske vejr.

Du lejer – Vi ejer

Du lejer/abonnere på ladestanderen - vi ejer og sikrer at alt fungerer som det skal.

Muligheder

Får du brug for en opladning på farten, har du med dit Charge-abonnement via Plugsurfing adgang til mere end 130.000 ladepunkter fordelt i byer og langs motorveje i Danmark og ude på Europas veje.

Strøm til bil og bolig på én regning

Suppler dit Charge-abonnement med Klima-el fra Verdo. Som de eneste på markedet samler vi alt på én regning – og modregner tilmed den mængde strøm, du har brugt til opladning af din elbil.

Flere fordele og yderligere detaljer om abonnementer

  1. Godtgørelse hver måned, Miljøvenlig ladestander designet til det nordiske klima, Adgang til 130.000 landepunkter i EU
Vælg abonnement

Vi har valgt det bedste til dig

Med dit Charge-abonnement følger en af de bedste ladestandere på markedet – den intelligente Easee Home. Standeren har et elegant, minimalistisk udseende, samtidig med at den er vejrbestandig. Vores dygtige montører kommer ud og installerer din ladestander på et aftalt sted. Når montøren kører igen, er din ladestander klar til brug. Nemmere bliver det ikke. 

Læs mere om installation af ladestander

Lad op med din smartphone

Med din smartphone i hånden kan du tidsstyre, hvornår din bil skal oplade. Du kan blandt andet indstille ladning om natten, hvor strømmen typisk er billigere end i dagtimerne. Hent den smarte Easee-app, som er knyttet til din Easee-ladestander, og få endnu flere fordele.

  • Se status på igangværende ladning
  • Start ladning eller sæt på pause
  • Styr ladeeffekten
  • Sæt adgangskontrol på ladestanderen
  • Lås ladekablet


Hent appen i Google Play eller App Store


Opladning på farten

Når du er på farten og har brug for at oplade din elbil, har vi sørget for en god ordning til dig − Plugsurfing. Den giver dig adgang til mere end 130.000 ladepunkter i byer og langs motorveje i Danmark og ude i Europa.

Vi betaler dit oprettelsesgebyr og skaffer dig en gratis ladebrik, så du kan bruge ordningen. Du skal selv afregne med Plugsurfing for de kWh, du lader på deres standere. Vær opmærksom på, at du ikke får refusion på disse kWh-timer.
Opret dig i Plugsurfing-appen eller på plugsurfing.com 

Vælg klimavenlig el uden at betale ekstra
– og få det hele samlet på én regning hver måned

Supplerer du dit Charge abonnement med ”Go green night” fra Verdo, samler vi dit strømforbrug i hjemmet, dit strømforbrug til bil, dit abonnement på Charge og din godtgørelse på én regning hver måned – som de eneste på markedet.

Læs mere om Klima-el fra Verdo

Har du spørgsmål eller er du klar til at bestille?  


Hvad enten du har spørgsmål til Charge og har brug for yderligere information, eller du allerede nu er klar til at bestille
- så er vores kundeservice klar til at hjælpe dig. Giv os et kald på 7010 0230 mandag til torsdag fra 8.00-16.00
og fredage fra 8.00-15.30. Du kan også sende os en mail på kunde@verdo.com, vi svarer tilbage inden for 2 hverdage.